Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/bluecarsales.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Aanbod tweedehands auto’s - Blue Car Sales

Aanbod tweedehands auto’s

Aanbod tweedehands auto’s

Bent u op zoek naar een autogroothandel met een breed aanbod aan tweedehands Volvo’s? Dan moet u bij Blue Car Sales zijn. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod aan tweedehands auto’s van bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Volvo, Mercedes, Volkswagen en Peugeot. In onze actuele voorraad vindt u diverse betrouwbare en aantrekkelijk geprijsde auto’s. Ook voor u hebben wij in ons aanbod ongetwijfeld tweedehands Volvo’s of andere auto’s die aan al uw eisen en wensen voldoen.

Breed aanbod aan tweedehands auto’s en youngtimers

Het aanbod tweedehands auto’s van Blue Car Sales bestaat onder meer uit youngtimers. Dit zijn auto’s van minstens 15 jaar oud. Van een youngtimer van een kwaliteitsmerk als Volvo en met een lage kilometerstand kunt u nog jaren genieten. Het rijden van een youngtimer kent enkele voordelen, waaronder:

  • Gunstige aanschafprijs
  • Lage afschrijvingskosten
  • Aantrekkelijk bijtellingstarief voor zakelijke rijders

De youngtimers en andere tweedehands auto’s in ons aanbod zijn zowel technisch als optisch in een uitstekende staat.

Aanbod tweedehands Volvo’s: maak een uitgebreide proefrit

Heeft u interesse in een van de tweedehands Volvo’s uit ons aanbod? Dan kunt u de auto komen bekijken in onze showroom. Daar kunt u de Volvo ook uitgebreid laten controleren door onze professionele monteurs. Als u wilt weten hoe de auto rijdt, kunnen wij met u een uitgebreide proefrit maken. Zo weet u zeker dat de auto die u wilt hebben helemaal in orde is voordat u tot aanschaf overgaat.

Ruime showroom

In onze ruime showroom aan de Hoorn 174 in Alphen aan den Rijn kunt u ons volledige aanbod van tweedehands auto’s komen bezichtigen. Maak van tevoren wel even telefonisch een afspraak. Heeft u vragen over de tweedehands Volvo’s uit ons aanbod? Neem dan contact op met Blue Car Sales door even te bellen naar 0172 85 19 49. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Neem contact op