Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/bluecarsales.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Fiscaal aantrekkelijke auto - Blue Car Sales

Fiscaal aantrekkelijke auto

Fiscaal aantrekkelijke auto

Bent u op zoek naar een fiscaal aantrekkelijke auto? Dan is Blue Car Sales u graag van dienst. Wij zijn een groothandel met een ruim aanbod aan youngtimers en andere tweedehands auto’s. Met name een youngtimer is een zeer belastingvriendelijke auto. Alle youngtimers uit ons aanbod zijn in uitstekende staat en aantrekkelijk geprijsd. Als u een fiscaal aantrekkelijke auto aanschaft bij Blue Car Sales bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij de aankoop van een belastingvriendelijke auto ook van een service op maat.

Fiscaal aantrekkelijke auto: youngtimers van bekende merken

Een youngtimer is een fiscaal aantrekkelijke auto van minimaal 15 jaar oud. Bij Blue Car Sales vindt u youngtimers van bekende merken als Mercedes, Volvo, Peugeot en Volkswagen. De youngtimers uit ons aanbod hebben een lage kilometerstand. Zodoende kunt u nog jaren van de auto genieten. Een youngtimer schaft u aan tegen een gunstige prijs. Omdat de auto weinig waarde verliest is ook de afschrijving laag. Verder is een youngtimer door een voordelig bijtellingstarief met name voor zakelijke rijders een fiscaal aantrekkelijke auto. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen van youngtimers.

Geld besparen met een belastingvriendelijke auto

Met een belastingvriendelijke auto als een youngtimer kunt u veel geld besparen en tegelijkertijd een mooie auto rijden. Als u meer wilt weten over een belastingvriendelijke auto van Blue Car Sales neemt u via 0172 85 19 49 telefonisch contact met ons op of komt u langs in onze showroom. Deze is gelegen aan de Hoorn 174 in Alphen aan den Rijn. Omdat wij veel onderweg zijn, dient u vooraf even een afspraak te maken met onze medewerkers.

Neem contact op